Известие

Collapse
No announcement yet.

Капак на клапани 2.0 Т.С.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Капак на клапани 2.0 Т.С.

Здравейте колеги,някой знае ли дали металния капак на клапаните на AR16201 2.0тс мотора от 95 год. може да бъде заменен с капак от мотора с пластмасовия капак.На пръв поглед си приличат доста , но ако някой го е пробвал да каже мнение.Благодаря!

Първоначално публикувано от rado_alfagtv Покажи съобщение
    Здравейте колеги,някой знае ли дали металния капак на клапаните на AR16201 2.0тс мотора от 95 год. може да бъде заменен с капак от мотора с пластмасовия капак.На пръв поглед си приличат доста , но ако някой го е пробвал да каже мнение.Благодаря!
    Да колега става без проблем аз на моята кола го смених с пласмасов
    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
      Да колега става без проблем аз на моята кола го смених с пласмасов
      А целта е ?

Comment

Целта е че металния се чупи и трудно се намира читав.
        sigpicalfa 164turbo s4
        части втора употреба за алфа всичко за 156
        http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
        0888556609 Коко Алексиев

Comment

Благодаря на всички за отговорите,да целта наистина е че металния се чупи много лесно и за това искам да го сменя с пластмасов!

Comment

Първоначално публикувано от scarface Покажи съобщение
            Целта е че металния се чупи и трудно се намира читав.

Точно
            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

ясно

Comment

Аз понеже си сменях ремъка в събота и ми се строши капака и моргата беше затворена полудях от злоба ,че немога да си покарам колата в неделя понеже току що я бях купил и като отвори моргата в понеделник наскубах няколко капака и бубини които с удоволствие бих подарил на някои колега в нужда ,ако не е проблем да почака 10 или 15 дни докато камиона стигне до БГ доставката до БГ град враца е безплатна понеже камиона вози моя стока от враца на там вече трее еконт или да се вземат лично.
                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Ето какво има налично.То по принцип пластмасовия капак има и други предимства,а именно ,че мотора става доста по тих,понеже явно пластмасата провежда звука по слабо от метала и има и още един капак отгоре,и другото голямо предимство е ,че пластмасовия капак е с друга гарнитура която е по дебела и не налива свещите с масло както прави металния капак,види се ,че жабетата са се усетили ,че са се наакали и са поправили грешката с металния капак.
                  Attached Files
                  Last edited by nicola 59; d.m.y г., 10:53.
                  155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
                  X